Rólunk

1993-ban kezdtem pirotechnikusként tevékenykedni. Az elsők között voltam, akik ezt a szakképesítést megszerezték. Először csak a tűzijáték termékek elműködtetését tanultam meg, illetve azt, hogyan lehet felépíteni egy igazán látványos égi showt, majd amikor a vonatkozó jogszabályok lehetővé tették, az év végi – lakosság  részére történő – árusításhoz szükséges ismereteket is megszereztem.

A tűzijátékozás az életem, ezért a PT III-as szakvizsgát is letettem, így már a termékek gyártásában is részt vehetek.

A vállalkozásomat a családommal együtt működtetem. Feleségem a papírmunka terhét veszi le a vállamról, lányaim a tűzijátékok kivitelezéséből veszik ki a részüket.

Innovatív vagyok. Az elmúlt 24 év alatt állandóan nyomon követtem a pirotechnikai termékek változását, az effektek módosulását, a külföldi trendeknek megfelelően folyamatosan újítom a felhasznált termékek körét. Több EU-s országból szerzem be a tűzijáték kivitelezéséhez szükséges bombákat, telepeket, római gyertyákat, mozsarakat, egyéb eszközöket, így minden igényt kielégítő, változatos, magas színvonalú szolgáltatást tudok nyújtani.
Minden évben legalább egy új beszerzési forrással gazdagítom a beszállítóim listáját. Cseh, lengyel, szlovák importőröktől szerzem be a pirotechnikai termékeket, az évek óta meglévő magyar, baráti cégeken kívül. 2017-ben egy német pirotechnikai vállalatot látogattam meg és egyeztettem a további együttműködésünk részleteit. A nyári tűzijáték dömpingen már az ő bombáikkal színesítem a látványtervet, hogy valóban impozáns, különleges produkciót varázsolhassak az égre a közönség legnagyobb örömére.

Ehhez természetesen hozzájárul az általam foglalkoztatott, folyamatosan képzett, részletes termékismerettel rendelkező nagy létszámú pirotechnikus stáb, valamint az országban több helyen is megtalálható telephelyünk, melyekkel a mobilitásomat tudom garantálni, illetve az egységes árakat az országhatáron belül.