Rólunk

1993-ban kezdtünk pirotechnikusként tevékenykedni. Cégünk egyik alapítója, Leskovics István az elsők között volt, akik ezt a szakképesítést megszerezte. Először csak a tűzijáték termékek elműködtetését tanulta meg, illetve azt, hogyan lehet felépíteni egy igazán látványos égi showt, majd amikor a vonatkozó jogszabályok lehetővé tették, az év végi – lakosság  részére történő – árusításhoz szükséges ismereteket is megszerezte. A szakma szeretetét, és tudását az elmúlt 25 évben átadta mindhárom lányának, akik mind rögtön megszerezték a pirotecnhikus képesítést, amint elérték az ehhez szükséges életkort.

Cégünk rengkívül innovatív. Az elmúlt 24 év alatt állandóan nyomon követtük a pirotechnikai termékek változását, az effektek módosulását, a külföldi trendeknek megfelelően folyamatosan újítjuk a felhasznált termékek körét. Több EU-s országból szerezzük be a tűzijáték kivitelezéséhez szükséges bombákat, telepeket, római gyertyákat, mozsarakat, egyéb eszközöket, így minden igényt kielégítő, változatos, magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.
Minden évben legalább egy új beszerzési forrással gazdagítjuk a beszállítóim listáját. Cseh, lengyel, szlovák importőröktől szerzzük be a pirotechnikai termékeket, az évek óta meglévő magyar, baráti cégeken kívül. 2017-ben egy német pirotechnikai vállalatot látogattunk meg és egyeztettük a további együttműködésünk részleteit. A nyári tűzijáték dömpingen már az ő bombáikkal színesítjük a látványtervet, hogy valóban impozáns, különleges produkciót varázsolhassunk az égre a közönség legnagyobb örömére.

Ehhez természetesen hozzájárul az általunk foglalkoztatott, folyamatosan képzett, részletes termékismerettel rendelkező nagy létszámú pirotechnikus stáb, valamint az országban több helyen is megtalálható telephelyünk, melyekkel a mobilitásunkat tudjuk garantálni, illetve az egységes árakat az országhatáron belül.