A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.


Deprecated: Non-static method AlphaUserPointsHelper::getAnyUserReferreID() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/plugins/content/sysplgaup_reader2author/sysplgaup_reader2author.php on line 80

Deprecated: Non-static method AlphaUserPointsHelper::checkExcludeUsers() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/plugins/content/sysplgaup_reader2author/sysplgaup_reader2author.php on line 81

Deprecated: Non-static method AlphaUserPointsHelper::buildKeyreference() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/plugins/content/sysplgaup_reader2author/sysplgaup_reader2author.php on line 87

Deprecated: Non-static method AlphaUserPointsHelper::getMethod() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/components/com_alphauserpoints/helper.php on line 599

Szállítás

Szállítás menete 2013.02.01-től

A megrendelés során meg kell adni, hogy hol történjen az előre kifizetett termékek átvétele, ez lehet Magyarország bármely települése.

Mivel 2011. szeptember 1.-jével megváltoztak a pirotechnikai termékek lakossági fogyasztók felé történő értékesítés feltételei, az 1-es és 2-es pirotechnikai osztályba tartozó termékek egész évben megvásárolhatók, birtokolhatók, felhasználhatók.

A minimális fizetendő vásárlási összeg (a kedvezmények, levonások, engedmények, kupon értékének levonása után) 1 000 Ft*. A kiszállítás feltétele, hogy akár több megrendelésből is, de a 15 000 Ft-os végösszeg összeálljon. A termékek ellenértékén felül kell megfizetni a szállítás költségét (melyről részletesen az 5. pontban olvashat).

* Ez az összeg év közben az aktuális akciók, nyereményjátékok, versenyek miatt változhat.

A megrendelés során meg kell adni egy szállítási címet.

A honlap alapértelmezett szállítási címként a regisztráció során megadott lakhelyet/számlázási címet veszi figyelembe. Ha a Felhasználó nem a lakcímére/számlázási címére kéri a kiszállítást, akkor lehetőség van az új Szállítási cím hozzáadásával egy eltérő kiszállítási címet megadni.

A szállítási díj összege településenként eltérő lehet. Vannak olyan települések, melyekre ingyenesen, némelyikre fix 3 000 Ft-ért szállítjuk ki a termékeket, és vannak olyanok is, ahol egyedi ajánlatot adunk a kiszállítási díjra. Kollégáink telefonon egyeztetnek, hogy hogyan tudjuk megoldani a kiszállítást. Ennek lehet többletköltsége, ha éppen adott időszakban nem járunk a megadott település környékén. Viszont konkrét díjat nem tudunk mondani, mert változó lehet az egyéb tevékenységünk, a megrendelés nagyságának függvényében.

A megrendelés során megadott kiszállítási cím irányítószáma alapján kerül megállapításra, hogy egy megrendelés során melyik kiszállítási díj kerül alkalmazásra.

Tehát a kiszállítás díját illetően 3 eset lehetséges:

  • a kiszállítás ingyenes - ez országszerte jó néhány városra igaz
  • 3.000 Ft - a kéthetenkénti túraútvonalra felfűzhető települések esetében
  • ha olyan helyre történik a rendelés, amelyik a túraútvonaltól nagyon-nagyon távol esik, vagy olyan időpontra, ami a túraidőtől eltér, úgy egyedileg állapodunk meg. (telefon: 06-30/429-1007, vagy e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Minden esetben a Leskovics Pirotechnika Kft. forgalmazási és tárolási engedéllyel rendelkező raktárából történik a pirotechnikai termékek kiszállítása, a hatályos 173/2011. (VIII.24.) Kormányrendelet, valamint a Veszélyes Áruk Szállítására vonatkozó ADR előírásai szerint.

Cégünk ADR jóváhagyási igazolással rendelkező tehergépkocsival, és ennek vezetésére jogosult (ADR bizonyítvánnyal rendelkező) gépkocsivezetőkkel rendelkezik.

Postai úton és csomagküldő szolgálat által pirotechnikai terméket nem szolgálunk ki.

 

Az Üzemeltető vállalja, hogy a megrendelt termékeket kéthetente, mindig szerdai napon 7:00 – 20:00 óra között a megrendelés során kiválasztott településre kiszállítja.

Lehetőség van a fix túraidőpontokon kívül, előzetes egyeztetés után, a kéthetente esedékes időponttól eltérő napra is kérni a szállítást. Ekkor a kiszállítás díjszabás egyedi, megbeszélés tárgyát képezi.

 

Amennyiben a Felhasználó a webáruházban történő megrendelés során az egyedi kiszállítással történő teljesítést választotta, az Üzemeltető köteles a visszaigazolt megrendelésben szereplő termékeket az alábbiak szerint a megrendelésben meghatározott helyre leszállítani.


Előreutalással történő fizetés esetén a szállítás a szolgáltatás teljes – a termékek bruttó árát és az esetleges szállítási díjat is magában foglaló – ellenértékének az Üzemeltető által megjelölt bankszámlaszámra történő megfizetését követően, előre egyeztetett időpontban történik.

Adott héten a szerdai napon történő kiszállítás feltétele, hogy a megrendelés ellenértéke legkésőbb hétfőn 24 óráig az Üzemeltető bankszámlaszámára megérkezzen. Amennyiben adott időpontig a befizetés/átutalás nem történik meg, a kiszállítást csak a következő (két hét múlva esedékes) túrában tudjuk megvalósítani.

Szállítás esetén a Felhasználó nyomban köteles megvizsgálni, hogy a szállított termékek csomagolása nem sérült-e, valamint, hogy valamennyi megrendelt termék szállításra került-e.

Minden kiszállítás esetén egy átvételi elismervényt köteles aláírni az átvevő személy, melyen aláírásával igazolja, hogy a termékeket hiánytalanul átvenne, a számlá(ka)t megkapta, az átvételhez szükséges jogszabályi előírásoknak megfelelő életkorral rendelkezik, valamint a 173/2011. Kormányrendelet rá vonatkozó (az Üzemeltető által felsorolt) előírásaival tisztában van. Az átvételi elismervény aláírását követően a Felhasználó esetleges későbbi időpontban felmerülő hiányos szállításra vonatkozó jelzését Üzemeltető figyelmen kívül hagyja.

A Felhasználó sérült csomagolású termék, illetve hiányos szállítás esetén a leszállított termékeket nem köteles átvenni, a teljesítést nem köteles elfogadni. Az Üzemeltető sérült csomagolású, vagy hiányos szállítás esetén a kiszállítást a következő túra során (mely két hét múlva esedékes) díjmentesen újra kiszállítja.

Kiszállítás esetén, ha a szállítás azért volt eredménytelen, mert Üzemeltető kiszállítója a szállítási címen nem tudta átadni a megrendelt termékeket, az Üzemeltető a Felhasználót értesíti a sikertelen szállításról és annak időpontjáról, e-mailben vagy – amennyiben ez lehetséges – telefonon felhívja a Felhasználót az átadás-átvétel lehetővé tételére. Amennyiben a Felhasználó többszöri próbálkozást követően, egyik elérési úton sem reagál a sikertelen kiszállítással kapcsolatban, úgy az adott megrendelés törlésre kerül. Ebben az esetben a Felhasználó által megfizetett összeg visszafizetésre kerül a szállítási díj levonása után.

Amennyiben Üzemeltető eléri a Felhasználót a sikertelen kiszállítást követően, akkor megbeszélést követően a következő kiszállítási napon lehetőség van a megrendelt termékek újra kiszállítását kérni. Abban az esetben, ha a Felhasználó által kiválasztott a szállítási kör útjába esik, az ismételt kiszállításért Üzemeltető nem számít fel külön díjat, amennyiben külön, csak az adott megrendelés miatt kell adott településre utaznia, a Felhasználónak kötelessége a szállítási díjat ismételten megfizetnie.

 


Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/templates/businessreport/layouts/yjsg_mobilemenu.php on line 19

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/includes/application.php on line 539