A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Specialitások

Esküvői tűzijáték

Tegye felejthetetlenné az ünnepet, kápráztassa el vendégeit egy színvonalas tűzijátékkal, mely specialitásként tartalmazhatja az ifjú pár nevének, monogramjának kiírását, egy égő szívet, összefonódó karikagyűrűket, vagy közös emléket jelképező figura megjelenítését bel- és kültéren.

Bővebben: Esküvői tűzijáték
 

Színpadi, filmes pirotechnika:

Kisebb tűzijáték effektek egy színházi előadást, filmforgatást, gálaműsort, divatbemutatót, bált vagy koncertet is színesíthetnek a produkció kiegészítéseként. Konkrét ajánlatot az igények és a lehetőségek ismeretében tudunk adni.

Beltéri tűzijáték:

Sportcsarnokok, tornatermek, éttermek, diszkók, iskolák rendezvényeit, eseményeit teheti emlékezetesebbé beltéri tűzijátékkal. Az effektek méretét és működési idejét a terem méretei, belmagassága, és az elérni kívánt hatás határozza meg.

Bővebben: Színpadi tűzijáték, beltéri effektek
 

Víziparádé - tűzparádé:

Vízpartok különleges látványossága lehet a vízi bombákkal és egyéb vízi specialitásokkal kiegészített műsor.

A víz és a tűz nem minden napi játéka.

A víz tetején nyitó vízi tűzijátékbomba különleges és csodálatos látványt nyújt.

Bővebben: Vízi Tűzparádé
 

bengál céges

Pirográfia:

A tűzijátékok kiegészíthetők bármilyen embléma, vagy egy rövid szöveg megjelenítésével.

Maradandó élményt jelenthet az ünnepeltnek, ha egy távirányító segítségével a bengál feliratot ő gyújtja meg, ezzel indítva a tűzijátékot.

 

Bővebben: Pirográfia
 

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/templates/businessreport/layouts/yjsg_mobilemenu.php on line 19

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/partyaja/tuzijatekvasar.hu/includes/application.php on line 539